Outsourced Accountancy

“Niet werkzaam voor de ondernemer, maar samen met de ondernemer.”

De missie van Outsourced Accountancy B.V. is het adviseren van ondernemers op een persoonsgerichte manier. De klantrelatie en klantbehoefte staan bij ons voorop. Wij onderscheiden ons door het hebben van een vaste contactpersoon, laagdrempeligheid en betrokkenheid bij u als ondernemer. Het bieden van advies op maat, rekening houdend met de context van uw bedrijfsvoering – en ontwikkelingen, staat centraal.

Wij bieden een abonnementsvorm aan waardoor u nooit hoeft te aarzelen om contact met ons op te nemen. Op deze wijze voorkomt u tevens onverwachte kosten en zijn wij u optimaal van dienst.

Onze missie

Vaste sparringpartner voor de klant

Klanten voortdurend op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen

Proactieve houding inzake advisering en bedrijfsmatige vraagstukken

Geregeld (virtueel) contact staat centraal

Michael van der Schans

“Mijn liefde voor het bedrijfsleven en het MKB bestaat uit het kunnen en mogen adviseren van ondernemers.”

Dat ik accountant wilde worden wist ik vanaf de middelbare school. Met een oog voor cijfers en met liefde voor de diversiteit van ondernemingen was de keuze voor Accountancy snel gemaakt. Na het behalen van mijn HBO diploma Accountancy heb ik gekozen om verder te studeren tot Accountancy-Administratieconsulent (AA). In 2016 heb ik mijn AA-titel behaald en ben ik ingeschreven in het accountantsregister.

Mijn liefde voor het bedrijfsleven en het MKB bestaat uit het kunnen en mogen adviseren van ondernemers. Zowel het assisteren van de ondernemer met zijn ‘administratieve verplichtingen’ als op persoonlijke wijze adviseren van de ondernemer is waar mijn passie ligt. Het opbouwen van een goede, langdurige klantrelatie staat bij mij voorop.

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij verschillende accountantskantoren (van klein tot big four) heb ik ervoor gekozen om de stap naar zelfstandige te zetten. Niet werkzaam voor de ondernemer, maar samen met de ondernemer.